Individpodden


Individpodden

Magasin Individ presenterar härmed Individpodden. I tre avsnitt snackar chefredaktör Emma Glaser och reporter Emilia Söderholm om kropp!
Utan filter berörs både tunga och lätta ämnen. Det finns något för alla! De som har tränat sig till ett träningsförbud, de som skadat sig själva, de som inte vet vad Kristallsjukan är och de som tycker att quiz är det roligaste man kan ägna sig åt! Välkomna och god lyssning!

Avsnitt 1

 

“Idag kan jag inte förstå

hur jag kunde vara så trasig”

 

Det blir en känslosam historia med både höga skratt och en del snörvel då vi pratar om den synligaste hemligheten av dem alla. Emma hatar på “skolsköterskekurvan” och Emilia berättar om varför det känns jobbigt att ta med träningskläder till skolan. Två personer med helt olika bakgrund som mitt i allt förstår att de varit fångade i samma sjuka strävan efter perfektion.

 

Avsnitt 2

 

“Mina visdomständer blir alltid

inflammerade i oktober!!”

 

NU BLIR DET QUIZ! Förutom att vi lär oss det latinska namnet för skärsår och hur många procent av vår kroppsvikt som utgörs av vårt blod så berättar också Emma om gången när hon kräktes med bomullstussar kvar i munnen.

 

 

Avsnitt 3

 

“Många drabbas en eller två gånger i livet”

 

Sista avsnittet av Individpodden ägnas åt att prata igenom sådant som hänt våra kroppar men som vi inte riktigt kunnat styra över. Några av sakerna hade vi ingen aning om vad det var innan det drabbade oss. Vet du till exempel vad som händer vid en sömnparalys och har du någonsin hört talas om Kristallsjukan?

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.